torsdag 24 mars 2011

Jag är i himlen!

Jag är i himlen, eller nästan i alla fall. Jag ska jobba på sossarnas kongress i Stockholm i helgen och för en stund sedan inkvarterade jag mig på hotellet - 16 våningar upp! Det syns inte så mycket av utsikten ännu men jag tror faktiskt att den är ganska läcker. Jag får försöka fixa något foto i morgon, så att ni få se.

Hotell och kongresslokal är sammanbyggda, så har jag otur så kommer jag inte ut härifrån förrän på söndag eftermiddag. Det blir lätt så när det är kongress. Men jag tycker ändå att det är väldigt roligt, för jag träffar en massa gamla jobbar- och kurskompisar på de här tillställningarna.

Vi är alltså i det ultramoderna, alldeles nyinvigda Waterfront i Stockholm.

Jag var nere i kongresshallen för en stund sedan och den är verkligen enorm; jag tror att den rymmer över 2000 personer. Det blir inte lätt för nynervösa kongressombud att ställa sig i talarstolen där inte.

Nu  ska jag sussa, för det blir en lång dag i morgon. Dagens bild får bli själva Waterfrontbyggnaden - visst är den spejsad? Det är alltså det där plockepinnliknande framför det höga huset, som för övrigt är hotellet. Där, allra högst upp, sitter jag just nu. Ser du hur jag vinkar? :-)


5 kommentarer:

 1. Hade ingen aning om att nybygget heter Waterfront. Snyggt namn och hus. Men hur är de sammanbyggda??? Ha så trevligt på kongressen! Kram/M.

  SvaraRadera
 2. Lycko dig som får sitta i hetluften eller rättare sagt där det händer stora saker nu. Men jag vet ju att du brukar ha en hel del jobb under kongressdagarna.

  SvaraRadera
 3. Åh vad sur jag är för att jag inte är där! Har helt enkelt inte råd =( Nåja, får ta mig upp på en annan kongress och hålla tillgodo med distriktskongressen. Ha det riktigt, riktigt bra! Missade dig på chatten tidigare....hörs en annan dag.

  SvaraRadera
 4. Har inte varit där men som ivrare för det svenska språket ogillar jag verkligen namnet Waterfront.

  SvaraRadera
 5. M: Jodå, nog är de hoppbyggda och visst har jag det trevligt.

  Janåke: Ja, det är spännande att vara här.

  Anna: Vi ses på distriktskongressen - det är nästan lika bra. :)

  Maj: Ja, jag håller med dig, men begreppet verkar vara något som finns i många storstäder.

  SvaraRadera