måndag 11 april 2011

Jaha - där gick de planerna i stöpet

Jag hade planerat dagens blogginlägg så bra och lagt upp det lite lagom sådär, så att jag skulle få mängder av kommentarer om att jag är duktig, otroligt trevlig och så. Men se de planerna gick i stöpet för jag har fått en bloggutmärkelse av Singelmamman!

För er som inte riktigt hänger med på vad jag pratar om så handlar det alltså om en så kallad award, alltså en utmärkelse helt enkelt.

Man ger den av olika skäl; just denna ska ges till bloggar som man tycker bör uppmärksammas och som har färre än 100 följare. Sedan ska man skicka vidare den till några andra bloggare och gärna tala om varför. Jag funderade en stund och kom fram till att jag väljer att skicka utmärkelsen vidare till tre bloggare i mitt geografiska närområde:

- Festivalmammans betraktelser - en blogg om musik, politik och livet i en småstad. Just nu finns mängder av bra musiktips där. Gå in, lyssna och njut!

- Helena Ljunggren - en blogg om mat och foto där jag alltid blir inspirerad, oavsett om det gäller köket eller kameran. Jag har inte provat något av hennes recept ännu, men det dröjer inte!

- Ateljé Skogslyckan - en inredningsblogg kopplad till en webbshop där du kan göra allehanda fynd. Bloggerskan bjuder dessutom in oss till hennes hem och har mängder med vackra foton.

I ärlighetens namn vet jag inte hur många följare de har, men alla tre är värda att kika in på. Och allt det jag hade laddat med att skriva om idag? Det får ni vänta på tills i morgon. :-)


Utmärkelsen - att skicka vidare!

5 kommentarer:

 1. Det är ju jättesvårt att veta hur många följare man har eftersom det finns en rad olika "bloggföljningsprogram".

  SvaraRadera
 2. Tack snälla! Mina följare är inte mycket att hålla kolla på, ni är 3 =) Nu får jag gnugga geniknölarna och hitta några att ge utmärkelsen vidare till...

  SvaraRadera
 3. Maj: Helt rätt, men jag vet att du kollar in min och jag kollar in din. Det räcker långt. :)

  Anna: Gnugglycka till!

  SvaraRadera
 4. Tack gulliga Petra för utmärkelsen! Alltid roligt med uppskattning. Hoppas ni får trevligt på er lilla tripp!
  Kramar Pia

  SvaraRadera
 5. Pia: Det var jättemysigt och vassego!

  SvaraRadera