måndag 2 maj 2011

Där ser man

Det är möjligt att ni inte får höra av mig på ett tag, för jag drar nog jorden runt. I dag fick jag nämligen följande mail:

Kära Winner, Världen Casino Directory har utmärkelsen du summan av 650.000 pund som en följd av den pеgеende kampanjen. För mer information svara detta mail.

Grattis,
Mrs Joan Bright

Något litet stavfel förvisso, men Mrs Bright blev väl så glad och ivrig när hon skulle skicka det här till mig, så det må väl vara ursäktat. Jag menar - 650 000 pund är ju en rätt ansenlig summa. Synd att hon inte har kläm på vad jag heter dock, det hade man kanske kunnat vänta sig.

Pfft, säger jag bara till sådana här mail. Är det verkligen någon som går på det?


 

7 kommentarer:

 1. Ja, tyvärr är det folk som gör det. Har jag hört.

  SvaraRadera
 2. Jo, jag vet det, tyvärr. Ibland kanske det är ett sista halmstrå.

  SvaraRadera
 3. Alltså, detta är förmodligen en sån där "råttani pizangrej" men jag läste i nån tidning en gång i en sån där frågespalt där de var en tjej som på fullt allvar verkade undra om hennes kille var otrogen. Anledningen var mail från kvinnor från främmande länder som "svarade" till honom. Dvs det stod Re: på själva ärenderaden. Hon var ledsen över att han förnekade detta trots det uppenbara beviset...
  Kan man gå på nåt sånt så kan man nog gå på det om man tror att man är lovad pengar.

  SvaraRadera
 4. Lite roligt tycker jag det är i alla fall! Eller som de där reklammejlen; "Hej Singelmamman, en jordenruntresa till dig väntar precis här". Och så ska jag fylla i och svara på tre timmars frågor för att eventuellt få delta i en tävling om cirka hundra år. :-)

  SvaraRadera
 5. Jenny: Inget är faktiskt otroligt, det måste ju finnas en "marknad" för detta; annars skulle det inte finnas.

  Singelmamma: Jag ryser bara jag tänker på det!

  SvaraRadera
 6. hi,hi blev själv påkommen av mina ungdomar när jag frenetiskt försökte pussla ihop ett äpple - jag hade nämligen blivit utvald "over there" eller "out there" - och hade möjlighet att vinna en iphone - jag behöver väl knappast säga att jag blev nästintill idiotförklarad på "hemmaplan" :-)

  SvaraRadera
 7. Anonym: Att personer på hemmaplan idiotförklarar en är inte något ovanligt alls tror jag. :)

  SvaraRadera