fredag 27 maj 2011

Oavsett jag vill det eller ej

Visste ni att Mattias Torstensson är driven men ändå inte vill kliva fram? Eller att det är lite kärvt i Falköping just nu, men det finns hopp för Nässjö? Dock kan man alltid fundera på vad arbetsgivaren håller på med, för det verkar ju inte riktigt klokt.

Allt detta vet jag för jag har åkt buss.

Ja, jag är i gnälligaste laget just nu, och jag har pratat om det tidigare, men varför ska jag behöva lyssna på telefonsamtal som jag inte deltar i och kommentarer som jag inte har bett om? Högljudda sådana dessutom. Jag förstår inte att folk inte har bättre mobiltelefonhyfs, eller för den delen busshyfs. Suck.

Jaja, nu ska jag sluta tjata och i stället konstatera att det är fredag kväll. I helgen ska jag åka till mamma i Forshaga och installera dator och skrivare. Håll alla tummar du får över! Ska J med, undrar vän av ordning? Nej, han är upptagen på annat. Så himla synd att han "missar" svärmor, eller hur?

Och faktum är att han nog aldrig har det så bra som när han är på besök där. Några väl valda kommentarer från min mamma kan vara:

- Lägg dig i soffan J, och läs tidningen en stund, så diskar Petra och jag!
- Men Petra - du menar väl inte att han får stryka sina skjortor själv?? (Jo, mamma...)
- Ska jag fylla på godisskålen?
- Vill du verkligen inte ha en kudde till?  

Så har han det, medan jag diskar och installerar teknik. Tänk hur det kan vara olika här i världen.

Dagens bild får bli en naturupplevelse, eller vad man ska kalla det, i närheten av Borås resecentrum. När man ser det så här kan kirskål se ganska trevlig ut, eller hur? Snälla, säg att jag har rätt, för kirskålen håller på att ta över delar av trädgården. Om jag bestämmer mig för att det är trevligt blir det liksom väldigt mycket enklare, men jag är nog i ärlighetens namn ganska skeptisk. Vad tycker du?


2 kommentarer:

  1. Jag har ingen trädgård, men njäe, jag tycker nog det är lite för mycket av det goda. Och exakt så där var min mormor, mot min man.

    SvaraRadera
  2. Kirskål i din trädgård? Ät upp skiten!

    SvaraRadera