söndag 23 oktober 2011

Hähähä-rlig helg!

I helgen har jag skrattat gott, för jag har sett på Spamalot! (Oj, där fick jag till ett litet rim tror jag...) Jag och J har varit i Stockholm och myst i helgen. På fredagen blev jag gratulerad av bästa vännerna C och B. Dessutom hade de fixat överraskningsgäster som berättade massor om för oss om Vietnam, dit nästa långresa är planerad. Överraskningsgästerna har nämligen bott där i flera år, så de kunde berätta mycket spännande. Under kvällen åt vi dessutom vietnamesisk mat och det verkar vara ett skäl så gott som något att åka dit, det kan jag lova!

Aftonen avslutades med vietnamesiskt kaffe med kondenserad mjölk (mums!) och bildvisning från Vietnam. Vilken helkväll - tack!

På lördagen var vi på Ikea, detta tempel för köpsugna. Lördagar är kanske inte den rymligaste dagen där, men vi var effektiva som få. Några timmar senare hade vi handlat, kört och burit soffa och byrå med den äran. Lilla lyan börjar få ordning nu!

Lördag kväll var vi alltså på Spamalot, och det var bland det roligaste jag sett på år och dag. Snälla - har ni vägarna förbi Stockholm så gå och se den - förutsatt att ni gillar Monty Python. Det hela var sanslöst kul!

Och så var det bara söndagen kvar på helgen. Uppe med tuppen började vi montera bäddsoffan. Vilken bäddsoffa, kanske någon undrar. Månstadssoffan förstås! :-)

Rosor i vietnamesiska flaggans färger

Kaffe med kondenserad mjölk - mums!

Några verktyg kvar, sen är soffan helt klar!


7 kommentarer:

 1. Det har varit slutsålt men på onsdag släpper de nya biljetter till våren. Måtte jag komma ihåg det då!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig helg! Det kunde väl behövas efter allt ditt farande senaste tiden? Rimma har du alltid varit duktig på och så fyndigt att klämma in ett till Månstadbilden också: "Några verktyg kvar - sen är soffan helt klar!" :-) Kram/M.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag har en tävling på gång i min blogg i samarbete med MyTrendyPhone. Skulle vara kul om du ville vara med och tävla.

  Direktlänk: http://jenniemariajohansson.se/2011/october/tavling-i-samarbete-med-mytrendyphone.html

  (Ber om ursäkt om du inte vill ha tävlings-tips i kommentarer)

  SvaraRadera
 4. Otroligt vad man hinner på en helg - bara man går upp tidigt ! Kram C

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du gillade Spamelot. Har biljetter till nästnästa helg. Då blir det stockholmsweekend med hotell, teater, indisk restaurang o Inkaguldet på söndagen. Behöver banne mig semester efter den helgen tror jag ;)

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig helg! Spamalot skulle jag gärna se. Kanske kan man få till en Stockholmshelg till våren!

  SvaraRadera
 7. Jennie: Det är helt ok!
  C: Ja, bara man inte gör det för ofta! _=
  Madlar: Vore kul att höra om du gillade den lika mycket som jag.
  Fru Hansson: Ja, det rekommenderar jag verkligen!

  SvaraRadera