tisdag 8 november 2011

Så glad och så stolt!

Jag hade tänkt skriva om en kväll på hotellet i Älmhult, om en bra kursdag, en mamma på sjukhus, 100 Mackmyraaktier och ett folktomt Ikea - och det kan jag väl göra. Men först vill jag bara säga att jag är jätteglad för en kommentar jag har fått på gårdagens inlägg.

Ja, det är lite skryt, men det kostar jag på mig.

En av kursdeltagarna i dag har nämligen hittat hit och skrivit några rader som kommentar till gårdagens inlägg. Tänk er. Hon har alltså suttit och letat reda på mig på nätet och sedan tagit sig tid att skriva några snälla rader som tack för kursdagen. Jag blir både stolt och glad!

Jag har alltså haft kurs i Älmhult i dag och det har jag i morgon också - därav en natt på värdshuset. Det är alltså Ikeas värdshus och utanför fönstret har jag just det första Ikeavaruhus som öppnade i Sverige. Lite coolt känns det allt. Jag gick självklart en sväng därinne tidigare, och vet nì? Det var i stort sett folktomt. Om jag handlade något? Faktiskt inte mer än fyra små och billiga handdukar och ett paket batterier. Så lite har jag nog aldrig handlat på Ikea.

Samtidigt som jag sitter här och skriver är mamma på sjukhus.

I sådana lägen känner man sig långt borta, men det är inget "allvarligt" så att säga. Jo, det är det ju på sätt och vis - för annars hade hon inte varit där, men det känns tryggt att sjukvården har koll på henne. Hon har haft ont i bihålorna och feber till och från under en längre tid och häromdagen kände hon att det var dags att åka in. De beslutade att ha kvar henne några dagar för att verkligen kolla vad det är som orsakar detta. Troligen kommer hon hem i morgon, och jag ska verkligen försöka hälsa på henne så snart som möjligt.

100 Mackmyraaktier då? Tja, ibland har man tur i tävlingar, helt enkelt! :-)

Dagens bilder får bli utsikten från hotellfönstret och några bevis på att jag inte överdriver folktomheten. Har du någonsin sett ett så tomt Ikea?
2 kommentarer:

  1. Det måste väl vara som en dröm att gå på IKEA när det är så lugnt. Sakta mak och bara njuta . Härligt. En bra vinst - precis som aktierna . Härligt . Ser fram emot whiskeykväll med "ägaren". Kram . Carina

    SvaraRadera
  2. Ja, tur i tävlingar har ju du haft förr ;)

    Hoppas också att din mamma snart blir bättre!

    SvaraRadera